fbpx
Centrala telefonica Voxbee
centrală telefonică cloud, voip, telefonie afaceri, pbx

Telefonie VOIP​

Reducem costurile, oferim flexibilitate totală și îmbunătățim serviciul pentru clienți.​

Flexibilitate excepțională prin capacitatea de a te conecta și comunica de oriunde în lume, cu doar o conexiune la internet.​

Telefonia VOIP utilizează protocolul IP pentru a transforma semnalele vocale în pachete de date, care sunt apoi transmise prin rețeaua de internet. 

Acest proces începe cu codificarea semnalului vocal într-un format digital, urmat de comprimarea datelor pentru a minimiza lățimea de bandă necesară. După transmiterea peste rețea, datele sunt decodificate înapoi în semnal vocal la destinație.

Avantajele includ utilizarea unor codec-uri avansate pentru a asigura claritatea sunetului și utilizarea QoS (Quality of Service) pentru a prioritiza traficul de date vocale pe rețea, asigurând astfel o calitate superioară a apelurilor.

VOIP permite, de asemenea, integrarea cu alte servicii, cum ar fi teleconferințele și partajarea de fișiere.

3CX la Voxbee.ro, soluție avansată pentru comunicații unificate

Reduce costurile de comunicație internațională și interurbană, oferind tarife mai avantajoase decât telefonia tradițională.

Facilitează munca la distanță, oferind angajaților posibilitatea de a se conecta la sistemul telefonic al companiei de oriunde.

Integrează funcții avansate de apel, cum ar fi transferul de apeluri, conferințele și mesageria vocală, într-un singur sistem.

Asigură scalabilitatea comunicațiilor afacerii, permițând adăugarea ușoară de noi utilizatori sau servicii.

Aplicabilitate în afaceri:

Este perfect adaptată pentru afaceri de toate dimensiunile, permițând comunicarea eficientă, indiferent de locație. Este particular utilă pentru organizațiile cu prezență internațională.

Soluționarea problemelor clientului:

Oferă o metodă de comunicare cost-eficientă și scalabilă, eliminând barierele geografice și facilitând colaborarea globală.

Funcții avansate, costuri reduse.

0215 700 000​

office@voxbee.ro

VOXBEE SERVICES SRL
47079923
J40/21405/2022