fbpx
Centrala telefonica Voxbee

Operatori de telefonie fixă licențiați de către ANCOM.

Oferim soluții inovatoare de telecomunicații pentru afacerile din România.

Flexibilitatea este cheia într-o lume a schimbării continue.

Ne adaptăm dinamic la nevoile în schimbare ale clienților noștri. Oferim soluții personalizate și opțiuni adaptabile, astfel încât serviciile noastre să se potrivească perfect cu cerințele și obiectivele individuale ale fiecărui client.

Calitatea stă la baza a tot ceea ce facem.

  • De la infrastructura noastră tehnologică la serviciile pe care le oferim, ne străduim să depășim standardele industriale pentru a asigura o experiență excepțională clienților noștri.
  • Fiecare aspect al serviciilor noastre este meticulos proiectat pentru a oferi performanțe superioare și securitate de neegalat.
Suport tehnic Voxbee.ro - Echipa noastră gata să ofere asistență rapidă și eficientă pentru toate serviciile de telecomunicații

De ce să ne alegi pe noi?

Efectuați și primiți apeluri de la orice loc de muncă și de pe orice dispozitiv, cu un singur număr de telefon de serviciu.

Utilizați caracteristicile de apelare în cloud pentru întreprinderi, cum ar fi operator automat, cozi de apeluri, subtitrări și transcriere.

Realizați mai multe, deoarece apelurile echivalează în medie cu o pătrime din lungimea unei întâlniri obișnuite.

Economisiți la achizițiile de hardware și instruire prin gestionarea sistemelor de telefonie în cloud.

Adăugați cu ușurință numere de telefon, rezolvați probleme și gestionați sistemul de la o consolă de administrare integrată

O plajă largă de funcționalități, cum ar fi înregistrarea apelurilor, coada de apeluri, IVR (Interactive Voice Response), apel în conferință și multe altele.

0215 700 000​

office@voxbee.ro

VOXBEE SERVICES SRL
47079923
J40/21405/2022