fbpx
Centrala telefonica Voxbee
vps, server virtual privat

Server Virtual Privat​

Oferă control și felxibilitate pentru a personaliza și scala resursele de telecomunicații, garantând performanță și securitate fără compromisuri

O soluție de găzduire flexibilă, oferind control și resurse dedicate pentru performanță sporită.

Serverul Virtual Privat (VPS) pentru soluții de telecomunicație oferă o platformă dedicată, pe care companiile o pot personaliza complet pentru nevoile lor specifice.

Acesta se bazează pe tehnologie de virtualizare, care împarte un server fizic în mai multe servere virtuale independente, fiecare cu resursele sale dedicate, cum ar fi CPU, memorie RAM și spațiu de stocare

Această arhitectură permite instalarea și configurarea flexibilă a software-ului necesar, inclusiv sisteme VOIP, servere de email și baze de date, fără a depinde de limitările hardware-ului fizic.

Utilizatorii beneficiază de acces root la serverul lor virtual, oferindu-le libertatea de a implementa setări de securitate personalizate și de a optimiza performanța sistemelor de comunicații.

Data center securizat Voxbee.ro găzduind servere VPS pentru performanță și fiabilitate.

Oferă un control complet asupra infrastructurii de comunicații, permițând personalizarea și scalarea resurselor după necesități.

Asigură securitatea datelor și comunicațiilor, oferind companiilor posibilitatea de a implementa propriile politici de securitate.

Permite hostingul de aplicații specifice afacerii și servicii de telecomunicații pe o platformă dedicată.

Facilitează integrarea și gestionarea centralizată a serviciilor de comunicație, optimizând colaborarea internă și comunicația cu clienții.

Aplicabilitate în afaceri:

Acest serviciu este ideal pentru afacerile care necesită control complet asupra infrastructurii de comunicații și dorința de a se extinde rapid, fără a compromite performanța.

Soluționarea problemelor clientului:

Oferă flexibilitate și eficiență în gestionarea resurselor IT, reducând costurile operaționale și asigurând o comunicare fiabilă și securizată.

Un instrument eficient pentru optimizarea resurselor și eficiența operațională.​

0215 700 000​

office@voxbee.ro

VOXBEE SERVICES SRL
47079923
J40/21405/2022