fbpx
Centrala telefonica Voxbee
centrala telefonica integrare cu microsoft teams

Microsoft Teams

Oferim acces la 20 de numere exclusive din plaja Voxbee, optimizate pentru o integrare impecabilă.

Chat, videoconferințe și partajare de documente, toate centralizate într-un singur spațiu.

Integrarea cu Microsoft Teams oferă o soluție completă pentru comunicare și colaborare, conectând serviciile de telefonie direct în platforma Teams.

Aceasta permite utilizatorilor să efectueze și să primească apeluri prin rețeaua telefonica publică (PSTN) direct din Teams, fără a fi necesară utilizarea unui sistem telefonic tradițional.

Implementarea se face prin intermediul unor gateway-uri SIP, care fac legătura între infrastructura VOIP a companiei și serviciile Teams, permitând astfel comunicații seamless între diferite platforme.

Această integrare permite și utilizarea funcționalităților avansate de colaborare ale Teams, cum ar fi partajarea de fișiere, gestionarea proiectelor și organizarea întâlnirilor virtuale, într-un singur ecosistem unificat.

Diagramă explicativă pentru integrarea Microsoft Teams cu Voxbee.ro, optimizând colaborarea în echipă.

Centralizează comunicațiile interne și externe, oferind un spațiu unificat pentru mesagerie, apeluri și colaborare pe documente.

Îmbunătățește coordonarea proiectelor și fluxurile de lucru prin integrarea funcțiilor de colaborare și comunicație.

Sprijină munca la distanță și flexibilitatea echipei, asigurând accesul la resurse și comunicare de oriunde.

Extinde funcționalitățile Microsoft 365, integrând apelurile telefonice direct în platforma Teams pentru o experiență de comunicație completă.

Aplicabilitate în afaceri:

Centralizează comunicațiile interne și externe, oferind un spațiu unificat pentru mesagerie, apeluri și colaborare pe documente. Îmbunătățește coordonarea proiectelor și fluxurile de lucru prin integrarea funcțiilor de colaborare și comunicație.

Soluționarea problemelor clientului:

Centralizează instrumentele de comunicare și colaborare într-un singur loc, facilitând munca la distanță și îmbunătățind productivitatea echipei prin acces simplificat la resurse și proiecte comune

Oferim acces la 20 de numere exclusive din plaja Voxbee. ​

0215 700 000​

office@voxbee.ro

VOXBEE SERVICES SRL
47079923
J40/21405/2022